Спечели стипендия!

Vesti.bg, съвместно с Медийна академия Българион” и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), обявяват конкурс за 50% стипендия за Магистърската програма по журналистика, продуцентство и финанси. nike air max 2017 heren wit buy albion silver Целта на магистърската програмата е да повиши стандартите в обучението по журналистика и продуцентство. adidas zx 750 donna buy albion gold Липсата на достатъчна практическа насоченост в съществуващите програми на българските университети е достатъчно силна мотивация за създаването на съвременно и отговарящо на световните стандарти обучение по журналистика и продуцентство.

  • Chaussures Air Jordan Enfant
  • Произвеждането на качествени ресорни журналисти, които да могат да снимат и монтират своите материали, ще спомогне за развитието на медийния сектор в България. cheap albion silver В същото време продуцентските среди също имат нужда от качествени и финансово компетентни кадри. albion silver Като студент в магистърската програма, Вие ще имате възможност да получите знания от най-добрите журналисти, продуценти и медийни експерти в страната. Лектори са утвърдени журналисти и водещи, топ прокурори, продуценти, мениджъри на медии и финансисти. buy albion gold Задължителната практика и възможността за стаж ще Ви позволят да осъществите ценни контакти и да започнете работа в медийния бизнес. fjallraven kanken backpacks sale uk cheap albion gold Повече информация за магистратурата ще ви представим следващите три дни във Vesti.bg, а също можете да получите и на адрес: jpf.vuzf.bg Условия за кандидатстване в конкурса: Кандидатите трябва да подготвят есе на тема “Свободата на медиите започва от…” Право на кандидатстване имат всички, които са завършили бакалавърска степен. billige Nike sko norge cheap albion gold Изисквания за техническо оформление на есето: Обем до 3 стандартни печатни страници Шрифт – Times New Roman, Размер на шрифтa – 12pt. fjällräven kånken pas cher albion gold Есетата, които не са подадени в срок или надхвърлят посочения обем, няма да бъдат разглеждани.

  • ZOOM ALL OUT
  • Кандидатите ще бъдат оценявани от комисия в състав: Галя Щърбева – съосновател на Медийна академия “Българион” и водеща Новини в Нова телевизия, Лора Крумова – съосновател на Медийна академия “Българион” и телевизионна водеща в bTV, Евгения Друмева – главен редактор на Vesti.bg Есетата, заедно с автобиографична справка на кандидатите, трябва да бъдат изпратени на адрес: eseconcours@netinfocompany.bg Срокът за кандидатстване е от 12.09.2013 г.

  • Nike Air Max 2017 Men
  • до 17.09.2013 г.