“Наш магистър предоставя две стипендии за новите ни студенти от випуск 2014/ 2015”

Фондацията Мотивите ми за основаване на “Център за обществено развитие”, в средата на 2013 г., бяха свързани с желанието, мислите и усещането ми, че България и хората в нея се променят или поне повече от всякога са предразположени към промяна, към развитие! Нещо повече, тази фондация е израз/показва, и че аз съм се променил, че се развивам. nike air max 2016 zwart buy albion gold Да помагаш и да развиваш обществото е отказ от егоизъм и израз на готовност да си в дълг на обществените нужди. asics lyte 5 uomo Adidas NMD Dames beige cheap albion silver Отказ от собственото време, почивка и финансови средства, но и израз на неотменим ангажимент и съпричастност към социално-икономическото добруване на всеки един член на нацията. Madison Bumgarner Authentic Jersey fjallraven kanken goedkoop Формално целите на фондацията, записани в учредителния й акт, са свързани с активното участие в защита на обществения интерес и развитието на общественото мнение, ценности и правила чрез изпълнение на различни инициативи и проекти със социално-интеграционна, културно-просветна и стопанско-утилитарна насоченост, обхващайки различни слоеве от населението /малцинствени групи, възрастни хора, хора в неравностойно положение, талантливи деца и младежи/. air max pas cher

  • ADIDAS TUBULAR SHADOW KNIT
  • albion gold В най-общ вид стратегическата цел на фондацията е подпомагането на просветното, културното и стопанското развитие на България.

  • ZOOM ALL OUT
  • fjällräven kånken Mini cheap albion gold С какво фондацията ще допринесе за програмата? От всичко изведено дотук, съвсем логичен е и интереса към журналистиката и медиите, след като те са основен дистрибуционен механизъм на информацията. Cheap Nike shoes UK Womens Air Jordan 12 buy albion gold След като те, чрез своята дейност и функции, играят важна роля в обществения живот и следователно за неговото по-добро бъдеще, естествено стават предмет на основен интерес на дейността на фондацията. nike air jordan 13 mujer Nike Max UK buy albion silver Развивайки медиите и журналистиката като специфична форма на човешка дейност и познание, фондацията цели да се развие обществото. roshe run femme floral Всъщност, помагайки на медиите да изпълняват основните си функции, най-вече тази на „четвъртата власт”, ще се даде принос за коригиране на дисбалансите в общественото развитие. Marlon Humphrey Jersey air max 90 femme blanc rose noir albion silver Конкретно, откривайки и подпомагайки талантливи млади хора да стават журналисти, всъщност спомагаме обществото да става по-добро, от една страна развивайки потенциала му, и от друга – повишавайки качеството на журналистиката и медиите, т.е. nike air max 2017 dames Roze Canotte Detroit Pistons cheap albion gold качеството на информацията, на базата на която се вземат обществените решения, задоволяващи доминиращите обществени нужди.