ЕВТИМ МИЛОШЕВ

Завършил е УАСГ със специалност “Геодезия”.

Собственик е на продуцентските компании „Дрийм Тийм Прадакшънс“, „Дрийм Тийм Филмс“ и председател на Асоциацията на филмовите и телевизионните продуценти в България (АФТП)

Започва кариерата си като репортер в студентска програма “Ку-Ку”. През годините е бил продуцент на “Хайде на бас”, “Шоуто на Слави”, “Вот на доверие”, “Красавицата и отличникът”, “Комиците”, три сезона на “Сървайвър”, Операция “Слава”, “Урок по родолюбие”, “Нека говорят с Росен Петров”. Бил е радиоводещ в БНР, програма “Христо Ботев” и Дарик радио, както и главен редактор на в.“Софийски имоти”.

През 2012г. Евтим Милошев създава продуцентска компания „Дрийм Тийм Филмс“ заедно с продуцентите Габриел Георгиев и Иван Спасов, чиято основна дейност е фокусирана в областта на филмопроизводството. „Дрийм Тийм Филмс“ продуцира първият исторически сериал след 1989 г. – „Дървото на живота“, както и първата многосерийна медицинска драма в България – „Откраднат живот“. „Дрийм Тийм Филмс“ е и водеща компания за продукционни услуги в България. Един от последните проекти на компанията е холивудската мегапродукция „Категория 5“ на известния американски продуцент и режисьор Роб Коен.